Etiketë: ritmi

Sherbimet dhe programet baze

Kursi i Aftësive për Jeten

6 Korrik, 2017
  • Kursi i quajtur ”Kursi i Aftsive për Jeten -ose Life Skills Course” synon që përmes përdorimi të Lojës, Sporteve, kreativitetit të zhvillojë dhe nxisë aftësitë  për jetën për fëmijët nga mosha 6 vjec + .
  • Aftësitë tek fëmijët zhvillohen në një mënyrë tërësore: mendore- emocionale –fizike –

(më tepër…)